naturvetare
universitetslärare
venture cup

inom naturvetenskap och teknik - Nr 72 / 2017-09-01


••• Tipsa oss gärna om nyheter du tycker vi borde ta upp på sajten. Använd formuläret längst ned på sidan.

Forskarsamtal

Ambitionen med forskarsamtalen är att genom en följd av intervjuartiklar ge initierade, forskningsbaserade svar och klargöranden inom aktuella samhällsfrågor med koppling till teknik och naturvetenskap.


Vi kommer på denna plats att ange vilka forskare vi intervjuat och inom vilka områden. Det blir endast initierade originalartiklar som du inte kan läsa någon annanstans. Du som är intresserad av att kontinuerligt följa kunskapsläget och de slutsatser forskningen ger kan enkelt anmäla ditt intresse för att få artiklarna direkt till din mail-box. Vi måste tyvärr ta ut en liten prenumerationsavgift på 150 kronor (inkl moms) per år för att denna verksamhet skall vara möjlig att genomföra. Men vi bedömer att det kommer att motsvara endast ca 5 kronor per artikel. Och du slipper att betala för "utfyllnad", som i många andra media. Du kan anmäla ditt intresse på formuläret eller helt enkelt betala 150kr med knappen nedan.

     Som prenumerant får du artiklarna i lay-outat pdf-format till din angivna mail-box. Anmäl ditt intresse direkt nedan!

FORSKNING

Jag vill kontinuerligt få forskarintervjuerna till nedan angiven mail-adress och betalar 150 kronor (inkl moms) per år efter att jag fått en faktura. Alternativt kan jag betala enkelt och säkert via PayPal genom att trycka på den gula knappen.

Jag prenumererar på "Forskarsamtalen"

FORSKARSAMTAL